www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Tess Ballroom Brasov2716 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: DN1 km 175+250 Brasov

Telefon: 0732950805

www.tessballroom.ro

 

Tess Balroom este o locatie premium, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru a va putea bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil.

Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere), eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs), degustare de vinuri sau expozitie, totul poate fi organizat cu succes in cele mai mici detalii.

◯ Finisajele rafinate ale salii ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le veti aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare, climatizare si acustica – proiectate pentru a asigura conditiile de confort la supelativ.

◯ Va oferim flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor…

In functie de numarul de invitati, Tess Ballroom va asteapta in cele doua sali: Salon Grand si Salon Elegance.

Bucurati-va impreuna cu noi, de cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra !

Salon Grand

Salon Elegance