www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Ambasador Brasov1455 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Republicii Nr. 60 Brasov

Telefon:  0722514450 /  0268414971

Localizat in centrul vechi al Brasovului, Restaurantul Ambasador si-a creat un renume atat prin gama larga de preparate oferite cat si prin eleganta, comfortul, luxul si rafinamentul ce il intregeste aducand in Brasov un restaurant cu totul special.

Situat intr-o cladire monument, arhitectura localului combina elemente medievale cu elemente contemporane. Un joc de lumini linistitor confera o ambianta calma caracterizata prin stil si clasa.

Restaurant de 50 locuri, va ofera mancaruri din meniul international, fiind renumit pentru specialitatile sale: Chatteau Brian, Beeftek Tartar, precum si o varietate larga de carne de peste pe care o preparam in unitatea noastra: pastrav, somon, crab, cega, pastruga, icre negre si caviar.

Galerie foto