www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Brasov. Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Cofetaria Splendid Brasov3047 vizualizari

Adresa: Strada Dimitrie Anghel 15 c, Brașov

Telefon: 0722208164

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cofetaria Splendid din Brasov este locul unde se pregatesc delicioase produse de cofetărie și patiserie, utilizandu-se materii prime de calitate și produse naturale și proaspete.

Cu o traditie de peste 20 de ani, cofetăria își extinde constant serviciile si personalul si va intampina cu o gama variata de prajituri la bucata sau la kilogram, torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi pentru ocazii speciale sau torturi cu fructe.

Metodele de pregătire sunt tradiționale, cremele și blaturile, fursecurile și prăjiturile sunt pregătite în întregime manual, cu mare atenție la detalii. Se pot realiza și produse dietetice sau de post, se execută produse personalizate, după schițele sau pozele clienților.

Personalul cofetăriei caută moduri inedite de prezentare a dulciurilor și pentru ca evenimentele dumneavoastra sa fie relaxante, placute si pentru a scapa de o grija in plus, va oferim sprijinul nostru prin transportul produselor comandate la locatia ceruta.

Galerie foto