www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Brasov. Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Cofetaria Bombo Brasov1055 vizualizari

Adresă: Calea Bucureşti, nr.66, Brasov

Telefon: 0753777744

www.cofetaria-bombo.ro

La Cofetaria Bombo, regăsiți gustul de altădată, savoarea în dulciurile pregătite proaspete zi de zi și cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate.

Pasiunea noastra pentru dulciuri s-a nascut intr-o bucatărioară din Brașov.

Câteva ingrediente, puțină imaginație și dragostea pusă în fiecare clipa a pregătirilor, au dus la realizarea unor mici prăjituri de poveste.

Până în prezent, gustul unic al miniprăjiturilor a rămas de neuitat, datorită faptului că prăjiturile noastre sunt pregătite si astăzi după aceeași rețetă de suflet.

Pasiunea noastră a dus la înființarea unei mici cofetării. Ne-am adaptat mereu tendințelor și am îmbogățit gama de prăjituri, datorită cofetarilor noștri experimentați.

Realizam torturi nunta, botez, aniversari copii, prajituri la kilogram, miniprajituri, patiserie, candy bar, fursecuri si specialitati.

 

Galerie foto