www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
3 Stejari Brasov1462 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Col. Kiss Sandor Nr.102, Timisul de Jos – Dambu Morii – Brasov

Telefon Rezervari Evenimente:  0751511479 / 0757042275

www.3stejaribrasov.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Domeniul 3 Stejari se întinde pe locul unei păduri seculare de stejari care creeaza un cadru mirific si spiritual pentru evenimente festive: nunți, botezuri, cununii in aer liber sau petreceri private.

Atât grădina, cât și peluza frontală oferă oaspeților o panoramă superbă spre munții Bucegi și Masivul Postăvaru.

Dacă ai visat mereu să spui DA în mijlocul naturii, atunci domeniul 3 Stejari va fi perfect pentru nunta ta de poveste. Indiferent că vrei să organizezi evenimentul primăvara, vara sau toamna, pădurea te va surprinde mereu cu culorile sale incredibile, iar echipa noastră va fi alături de tine astfel încât totul să fie perfect.

Domeniul 3 Stejari dispune de cinci săli de evenimente:

- GOLDEN OAK - capacitate de 250 - 450 de locuri
- GOLDEN OAK L - capacitate de 150 - 250 de locuri
- GOLDEN OAK R - capacitate de 60 - 150 de locuri
- DIAMOND OAK - capacitate de 80 - 190 de locuri
- BALLROOM - capacitate de 90 - 170 locuri
- SECULAR - capacitate de 70 - 140 locuri
- Terasa SECULAR - capacitate de 30 - 50 de locuri

Sala Golden Oak, cu o capacitate maximă de 450 de persoane, vă permite să o adaptați nevoilor și preferințelor dumneavoastră și vă oferă cadrul ideal pentru nunți, botezuri, conferințe, lansări de produse, târguri, evenimente corporate sau orice alt tip de petrecere, iar echipa noastră profesionistă va fi mereu la dispoziția dumneavoastră, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect și că evenimentul dumneavoastră va fi un succes garantat!

Sala Diamond Oak este ideală dacă visați la o nuntă intimă alături de familia și prietenii apropiați! Această sală poate fi aranjată pentru a găzdui între 90 și 190 de invitați, oferindu-vă astfel spațiul magic pentru a împărtăși momentele speciale cu cei dragi!

Locatia dispune de 55 de locuri de cazare distribuite în 10 camere duble deluxe, 3 camere duble standard, 4 camere triple deluxe, 3 Junior Suite (regim de 3 locuri), 1 camera family (regim 4 locuri), 1 apartament (o camera matrimoniala + 1 camera twin si o baie).

Exterior

GOLDEN OAK L, R

DIAMOND OAK